четверг, 29 августа 2013 г.

В ліфті з сусідом

Усім привіт. Нещодавно познайомилась з українськомовним, тобто зі справжнім українським блогом "Штампи з любов'ю". Він зразу ж мені сподобався. Щось таке рідне та тепле. Хоч я живу на Західній Україні (Кам'янець-Подільський), але так по житті склалось, що розмовляю більше російською. Та, проте, українську дуже люблю, поважаю і з задоволенням нею розмовляю. І ось сьогодні мені захотілось написати пост українською, оскільки приймаю участь у завданні "В ліфті з сусідом" від блогу "Штампи з любов'ю"

Моєю сусідкою в "ліфті" виявилось моя краща подруга Вікторія Рудман (ми з нею ніколи не розлучаємось, навіть тут поруч). Суть завдання - зліфтити  будь-яку роботу свого сусіда. Ось яку роботу Вікторії зліфтила я:
А тепер моя робота. Сьогодні жахлива погода - небо сіре, йде дощ, на дворі дуже темно, тому якість фото така ж сама як і погода. Прошу мене вибачити.







 Ось такий простенький рояльчик, без додаткових прикрас. В українському стилі. Хочу подарувати цю листівку своїй викладачці по спеціальності. Вона викладає історію української музики, думаю їй сподобається. На цьому все. Дякую всім хто мене читає, а також "Штампам" за цікаве завдання.

6 комментариев:

  1. Очень оригинально получилось. Молодчинка)))

    ОтветитьУдалить
  2. З початку дуже оригінальна задумка листівки. Але ти ще її удосконалила - зробивши під український лад! СУПЕР!!!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. дякую велике. не очікувала стільки коментів на цю роботу.)))

      Удалить
  3. Лифтинг МОЕЙ работы! Как же приятно! Я еще более приятно, что его делала моя лучшая подруга! Ди, очень красиво! Лаконично и светло) Мелкие клавиши! Бедные втои ручонки - навырезалась))) Но результат того стоит!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Я очень рада, что мне выпало лифтить именно тебя. Спасибо тебе, Викуся, огромное)))

      Удалить